![]() |
|
|||||||
| Moderator Başvuruları Forumda yetkili ( moderator, s-mod. , deneme mod vb. ) olmak için isteklerinizi burada belirtebilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
..:: 0°' de Aşk Başkadır ::.. Tanrı'nın varlığından uzaklaşanların karşısındadır AŞK ve AŞK'IN kanatları altında yaşayanlar...
|
Forumumuza üye olduktan ve yeterli miktarda paylaşım yaptıktan sonra "yetki" isteklerinizi buraya yazabilirsiniz...
İyi Günler...
Bu varlık denizi nerden gelmiş bilen yok; Öyle büyük bir inci ki bu büyük sır delen yok; Herkes aklına eseni söylemiş durmuş, İşin kaynağına giden yolu bulan yok. Gönül dedi: Ben neyim ki, bir damla sadece; Ben nerde, görmediğim koca deniz nerde! Böyle diyen gönül denize kavuşunca Baktı kendinden başka şey yok görünürde. Ben olmayınca bu güller, bu serviler yok. Kızıl dudaklar, mis kokulu şaraplar yok. Sabahlar, akşamlar, sevinçler tasalar yok. Ben düşündükçe var dünya, ben yok o da yok. [Linki sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir. Kayıt için tıkla]
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Selam Kardes Ben Yunus Cografya Bölümüne Mod Olmak Istiyorum Gakkos Zahmet Olmazsa
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Admin
|
yetki istemeden önce paylaşım yapalım ondan sonra yetki isteylim...
Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
merhaba ben komik yazı bölümünde mod olmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
..:: 0°' de Aşk Başkadır ::.. Tanrı'nın varlığından uzaklaşanların karşısındadır AŞK ve AŞK'IN kanatları altında yaşayanlar...
|
darkmage333 yetki hiç sorun değil düzenli paylaşımlarının devamını bekliyoruz...
Yakın zamanda "Deneme Mod." veririm ! İyi Günler!
Bu varlık denizi nerden gelmiş bilen yok; Öyle büyük bir inci ki bu büyük sır delen yok; Herkes aklına eseni söylemiş durmuş, İşin kaynağına giden yolu bulan yok. Gönül dedi: Ben neyim ki, bir damla sadece; Ben nerde, görmediğim koca deniz nerde! Böyle diyen gönül denize kavuşunca Baktı kendinden başka şey yok görünürde. Ben olmayınca bu güller, bu serviler yok. Kızıl dudaklar, mis kokulu şaraplar yok. Sabahlar, akşamlar, sevinçler tasalar yok. Ben düşündükçe var dünya, ben yok o da yok. [Linki sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir. Kayıt için tıkla]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Deneme Mod. verdim kardeş... Hayırlı uğurlu olsun...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
cok tesekkur ederim gorevimi en iyi sekide yerine getirecegim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
Risilacnamyelus kardeş ben hala member olarak gözüküyorum pek anlamıs değilim deneme modmuyum yoksa member miyim
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nerede Kalmıştık?
|
ben Video Bölümüne Mod Olmak Istiyorum Pleaseeee
|